Finał Heinz Selection
21 marca, podczas Gastrotargów SMAKKi, w Warszawie odbył się wielki finał Heinz Selection. Wyróżniono dziesięć burgerowni.
W tegorocznej edycji konkursu burger masterzy rywalizowali ze sobą, prezentując nie tylko umiejętności kulinarne, ale także zachwycając kreatywnością, wyrafinowaniem oraz odwagą w eksperymentowaniu z nowymi smakami. Nie brakowało emocji, a uczestnicy zaserwowali aromatyczne, okazałe burgery.
W skład międzynarodowego jury konkursu pod przewodnictwem Pawła Biskupskiego, szefa kuchni Kraft Heinz Company, wchodzili zarówno jurorzy profesjonalni, jak i degustacyjni - Maciej Je, Bagiński oraz Jawor. Korzystając ze swojego doświadczenia, wyłonili dziesiątkę laureatów, którzy zostali objęci Programem Heinz Selection.
Oto zwycięska 10:
- Face Burger z Kielc
- KraCow Burgers z Krakowa
- SmaszMi z Łodzi
- Gęba w niebie. Burgery & Pizza z Białegostoku
- The Goood Burger z Warszawy
- BRO Burger z Żor
- Matt?s Cheesesteakes z Krakowa
- CHAPS gastropub z Gliwic
- Lucky food Burger z Krakowa
- Dzika Kuchnia Szczecin ze Szczecina
Gratulujemy!