PRL 2.0 na miarę Michelin

PRL 2.0 na miarę Michelin

Już 2 lutego 2025 roku w restauracji Fisherman by Rafał Koziorzemski odbędzie się kolacja degustacyjna w dawnym stylu. To okazja, by wyruszyć w sentymentalną podróż do czasów PRL.

Restauracja Fisherman z Rafałem Koziorzemskim na czele zapraszają na kulinarną podróż do przeszłości. Pięciu szefów kuchni przygotuje dania w klimacie PRL-u, a to wszystko na miarę gwiazdki Michelin.

Menu rodem z PRL-u przygotują szefowie: Artur Skotarczyk (MUGA), Tomasz Purol (White Marlin), Marcin Popielarz (Biały Królik Restaurant), Marek Moskwa (Cremo) oraz - jako gospodarz - Rafał Koziorzemski (Fisherman - finest food & wine by Rafał Koziorzemski).

Goście będą mieli przenieść się w kulinarną podróż, degustując dania, takie jak: kotlet z jajka, kaszanka z kiszoną kapustą, ryba w galarecie, fasolka po bretońsku, zupa ogonowa rodem z dworca PKP, sztufada wołowa w sosie kurkowym, ryba po grecku na ciepło oraz - deserowy klasyk - wuzetka.

Obowiązuje rezerwacja: emilia.fisherman@gmail.com, 58 520 48 62