Spotkanie Liderów Gastronomii
29 maja 2024 roku w Katowicach odbędzie się kolejna debata z cyklu spotkań Liderów Gastronomii. Tematem przewodnim będzie utrzymywanie i podnoszenie jakości w gastronomii przy użyciu narzędzi do zarządzania: procesów, procedur i instrukcji.
Jak podkreślają organizatorzy, spotkanie kierowane jest do przedstawicieli kadry zarządzającej w sektorze HoReCa - właścicieli, dyrektorów, menedżerów i kierowników.
Tematy, które zostaną poruszone podczas debaty:
- Jak zacząć wprowadzanie procesów i procedur w zespole?
- Jak unikać błędów w tym procesie?
- Jakie dodatkowe procesy warto wprowadzić oprócz standardowych, m.in. HACCP?
- Jak wyważyć ilość i poziom skomplikowania instrukcji?
- Jak egzekwować ustalenia w zespole?
Data: 29.05.2024
Link do zapisów: https://akademialiderowgastronomii.pl/debata-liderow.../
Miejsce: MDK Koszutka Filia Dąb, ul. Krzyżowa 1, Katowice
Udział jest bezpłatny.