Zmiany na targowej mapie Polski
Gastrotargi Smakki, stanowiące wydarzenie dla profesjonalistów z sektora HoReCa, łączą siły z targami WorldFood Poland, które są skierowane do sektora spożywczego.
Efekty strategicznej fuzji będą widoczne na połączonych targach odbywających się w dniach 9-10 kwietnia 2025 roku w warszawskiej przestrzeni Expo XXI.
Co oznacza to połączenie dla wystawców i odwiedzających? Organizatorzy podkreślają, że to nie tylko nowe możliwości, ale i większy zasięg oraz bogata oferta.
Połączenie Gastrotargów Smakki, które przyciągają wystawców prezentujących rozwiązania dla gastronomii z targami branży spożywczej WorldFood Poland będzie, zdaniem inicjatorów fuzji, rozszerzeniem oferty targowej i okazją do nawiązania kontaktów biznesowych w kompleksowej formie.
Właściciele restauracji, firm cateringowych oraz hoteli będą mieli okazję zapoznać się z pełnym spektrum rozwiązań dla sektora HoReCa. Będzie to możliwe poprzez przetestowanie najnowszych technologii, a także nawiązanie kontaktów z producentami i dystrybutorami żywności. Organizatorzy wskazują, że dzięki połączeniu wydarzeń uczestnicy będą mogli znaleźć wszystko, czego potrzebują do prowadzenia swojego biznesu w jednym miejscu.