Cukier Strzelający w Czekoladzie
Marki Mona Lisa i Callebaut wprowadziły do swojej oferty nowe produkty ułatwiające tworzenie deserów, które zaskoczą i zachwycą klientów. Poza cukrem strzelającym w czekoladzie mlecznej i ciemnej, firma oferuje również mini bezy w dwóch wersjach, bezy w czekoladzie oraz ciasteczka biscottino oblane czwartym rodzajem czekolady ? Ruby. Produkty dedykowane do tworzenia efektu ?wow?, zaskoczą konsumentów smakiem wysokiej jakości czekolady oraz ciekawymi teksturami. Choć cukier strzelający nie jest sam w sobie nowością w gastronomii, to pokrycie go czekoladą ułatwia jego użycie i ochrania przed pobraniem wilgoci, tym samym zachowując jego zaskakujące właściwości na dłużej. Oferowane bezy cechują się chrupkością i prostotą składników, a biscottino w czekoladzie Ruby doda pięknego koloru do każdego deseru.