Krem cukierniczy Prima Kreemi White SG
Doskonały w komponowaniu deserów na talerzu i przygotowywaniu na zimno kremów (typu: russel, szwedzki, budyniowy), mas oraz nadzień do tortów, rolad, rożków, babeczek, muffinek, kruchych babeczek, eklerów, omletów, a także do wykańczania i dekorowania ciast. Wyjątkowa mieszanka tłuszczu i cukru o neutralnym aromacie oraz barwie. Gotowa do użycia bezpośrednio po wyciągnięciu z chłodni, ubiciu i dodaniu składników smakowo-aromatycznych. Zapewnia szybkość i prostotę użycia. Gwarantuje powtarzalność procesu i finalnych efektów. Świetnie łączy się z innymi składnikami typu: czekolada, owoce, alkohol, produkty mleczne. Produkt odpowiedni dla wegan. Gotowe kremy, masy i nadzienia na bazie kremu cukierniczego Prima Kreemi White SG można mrozić bez straty na jakości, kształcie, strukturze. Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. od +4°C do +15°C z dala od światła i silnych zapachów. Jeden krem - wiele możliwości.