Syropy Fabbri Mixybar Plus - nowi gracze na scenie miksologii
Portfolio Gourmet Foods wzbogaciło się o 6 nowych syropów Fabbri Mixybar Plus, tworząc łącznie gamę 14 smaków w wersji Plus i ponad 40 smaków w linii klasycznej. Tym razem włoska marka Fabbri skorzystała z ponad stuletniego doświadczenia do stworzenia syropów: Bergamotka Plus, Calamansi Yuzu Plus, Kwiat Czarnego Bzu Plus, Mandarynka Plus, Mango Alfonso Plus i Brzoskwinia Żółta Plus. Linia Fabbri Mixybar Plus ma jeszcze wyższą zawartość przecierów i soków owocowych, dzięki czemu goście mogą zachwycać się napojami o bogatszym profilu sensorycznym. Do produkcji wykorzystywane są tylko w pełni dojrzałe owoce, a obróbka termiczna dostosowana do poszczególnych składników pozwala na zachowanie maksimum smaku, aromatu i wartości odżywczych.
Sprawdź całe portfolio: fabbrihoreca.gourmetfoods.pl